Universitats

UBL’Hospital Universitari Sagrat Cor és un proveïdor de formació de diferents universitats, majoritàriament a programes formatius en ciències de la salut. La seva principal vinculació l’estableix amb la Universitat de Barcelona, amb qui col·labora activament en la provisió de serveis docents pràctics a graus i post-graus.

No obstant, la capacitat contingent formativa permet oferir serveis reglats mitjançant conveni amb més centres nacionals i internacionals, d’entre els quals, destaquem els següents:

Igualment, l’Hospital Universitari Sagrat Cor és un destí de formació escollit per les persones que realitzen programes del tipus Erasmus Placement, una de les modalitats del programa Lifelong Learning Programme (LLP) Erasmus de la Unió Europea. Aquest programa té com a objectiu que els estudiants universitaris realitzin pràctiques amb reconeixement acadèmic en empreses o organitzacions d’altres països europeus. De les universitats d’origen que més freqüentment sol·liciten estades Erasmus Placement pels seus estudiants, destaquem:

Per saber més sobre els programes Erasmus Placement, consulta la secció d’estades formatives del nostre web.